Potgrond actie

Potgrondactie

Evenals voorgaande jaren houdt Fanfare St Caecilia in maart weer haar potgrondactie.  Deze actie met verkoop huis aan huis zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 16 maart 2019, dit vanwege de late carnaval. De leden zullen starten tegen 11uur.

Mocht u onze vereniging willen steunen door potgrond te willen afnemen, maar u bent die dag niet thuis, dan kunt u uw bestelling van te voren ook telefonisch doorgeven aan Cecile Steins, telefoon 06-1228 4059.

Ook kunt u die dag tussen 11 en 14 uur  potgrond afhalen op ons adres van de dag, bij Suzanne Gerards-Steeghs, Hellebroekerweg 57

De prijs van de potgrond € 4,50 per zak, bij een afname van tenminste 3 zakken wordt dat echter € 4,00 per zak.

Solistenconcours

Op zondagmiddag 7 april 2019 organiseert onze fanfare namens de Muziekfederatie  De Onderbanken (MFO) het jaarlijkse Hubert Hermens Solistenconcours in het gemeenschapshuis.  Aan dit solistenconcours kunnen ook solisten deelnemen die geen lid zijn van een bij de MFO aangesloten verenigingen. De solisten kunnen zich plaatsen voor de Limburgse Finale Jonge Solisten die eind juni in Heel wordt gehouden. Omdat het aantal inschrijvingen nog niet bekend is, kunnen we nog niet aangeven hoe laat dit concours zal beginnen.