Concerten

Fanfare St. Caecilia Wijnandsrade organiseert concert

“LET US ENTERTAIN YOU”

Ontstaan uit een idee van de Vereniging van Ereleden om één keer in de twee a drie jaar een onderscheidend en uniek concert neer te zetten met financiële steun van de Vereniging van Ereleden werd twee jaar geleden een concert gepland en in de steigers gezet. Helaas kon dit concert toen niet doorgaan in verband met corona, maar na twee jaar wachten kan het eindelijk doorgang vinden.

Op zaterdag 15 oktober 2022 zal Gemeenschapshuis Wijnandsrade omgetoverd worden tot een ware muziektempel waar de fanfare tezamen met solisten een spetterende muziekshow zal neerzetten onder de naam “LET US ENTERTAIN YOU”. Een concert met elementen van een theatervoorstelling, proms – en TOP2000 concert, waarbij de primaire doelstelling is het publiek te “entertainen” met een lach en een traan.

Soms pop, soms jazzy, soms melancholisch, soms vrolijk. Maar vooral afwisselend en herkenbaar. Kijk er niet raar van op als tijdens dit concert kippenvel wordt afgewisseld met spontaan meezingen én niet stil kunnen blijven zitten.  Als het “metropole orkest van het zuiden”, zal de fanfare de solisten Laura Aussems en Rob Reyners begeleiden, maar ook zelf zorgen voor spektakel met bekende tophits. Presentatie en pianobegeleiding is in handen van Rob Mennen.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Vereniging van Ereleden.

Laura Aussems 
De Belgische zangeres Laura Aussems groeide op in België in een muzikaal gezin en begon al vroeg op 8-jarige leeftijd met muziek- en danslessen. Op jonge leeftijd trok zij ‘de wereld’ rond met internationaal zang en dans organisatie “Up with People’ en trad daarbij op in meer dan 80 shows in Amerika, Mexico en de Filipijnen. Ze volgde daarna zang, dans en acteerlessen in Tilburg. Laura raakte bij het grote publiek bekend als een van de kandidates tijdens de zoektocht naar de nieuwe K3 in 2015, waar ze het bracht tot de liveshows. Ze zingt allround covers in verschillende stijlen, van pop tot jazz, waaronder regelmatig voor de bekende coverbands Blizzert, 10FeetUP en Streetlife. Er is geen repertoire wat Laura schuwt, of het nu Disco, Soul, Motown of Duitstalig repertoire betreft, ze gaat geen muzikale uitdaging uit de weg. 

Rob Reyners
Zanger en entertainer Rob Reyners uit Roermond studeerde Jazz Zang en Docent Muziek aan het Conservatorium te Maastricht. Hij is een echte duizendpoot; zingen, dirigeren, bugel, trompet en piano spelen, theater maken, sketches en gedichten schrijven, componeren, arrangeren, produceren en lesgeven. Hij maakt eigen CD’s, won prijzen als de EuJazz Young Talent Award en de Sweet Sorrow Award, produceert voorstellingen en heeft een eigen theatertournee. Via muziek vertelt Rob Reyners verhalen die anderen raken én in – stille – beweging krijgen. Deze entertainer verrast zijn publiek met intieme momenten, met livemuziek, al dan niet onder begeleiding van de piano. Mensen samenbrengen, om herinneringen te herbeleven of om nieuwe te maken…Muziek voordragen als zanger, in harmonie met andere musici…Het publiek roeren met warme klanken, in het licht én het donker……dát is wat hij doet.

Rob Mennen
Rob Mennen heeft al meerdere malen opgetreden met de Fanfare St. Caecilia Wijnandsrade. Als Muzikaal Leider, pianist en presentator is rob veelvuldig te zien in het theater met Suzan Seegers, Ernst Daniel Smid, Esmee Dekker, Maurice Hermans, Jack Vinders en vele anderen. Rob speelde na zijn (cum laude) afstuderen vijftien jaar in coverbands. Daarnaast werkt(e) hij veelvuldig met harmonieën, fanfares en koren. Bij L1 maakt en presenteert Rob al drie jaar het succesvolle TV-programma ‘Op verzeuk op bezeuk’. Onder dezelfde naam bedacht hij ook een project voor harmonie – en fanfareorkesten. Tot voor kort werkte Rob Mennen ook als muzikaal leider mee aan de bekende theatershow “Dagboek van een herdershond”.

Kaartverkoop
Kaarten zijn vanaf 2 september 2022 verkrijgbaar in de voorverkoop a € 8,50 bij Gemeenschapshuis Wijnandsrade, Brasserie Kasteel Wijnandsrade en de leden van de fanfare, aan de kassa € 10,-

Informatie
Voor meer informatie kunt u de website raadplegen: www.fanfarewijnandsrade.nl
Facebook: https://www.facebook.com/LETUSENTERTAINYOU15OKTOBER2022

Instagram: https://www.instagram.com/fanfarewijnandsrade

Of een e-mail sturen: evenementen@fanfarewijnandsrade.nl