laatste nieuws

Nieuws van de Fanfare St. Caecilia voor de periode september – november 2016

Langs deze weg willen we u als inwoners van Wijnandsrade in het kort informeren over ons voorlopige programma tot eind november.

Na een welverdiende zomervakantie starten we weer met de wekelijkse repetities op vrijdag 2 september 2016. Uiteraard zullen hierbij de voorbereidingen voor ons muzikaal programma in het komende jubileumjaar (2017) voorop staan.

In het weekend van 9  t/m 11 september wordt door de Stichting Natuurlijk Nuth voor de 2e keer het Henri Hermans Festival gehouden. De in Nuth geboren Henri Hermans (1883-1947) wordt gezien als de grondlegger van het muziekleven in Limburg.

In het kader van dit festival is in het gemeenschapshuis een concert geprogrammeerd op zondagmiddag 11 september om 15:30 uur door de Koninklijke Harmonie St. Bavo.  Voordat de harmonie optreedt, is er een optreden van een ad hoc jeugdorkest, bestaande uit jeugdige leden van  harmonie St. Bavo, fanfare St. Clemens Arensgenhout en onze vereniging.

Op zaterdag 5 november zullen we op uitnodiging een concert verzorgen bij de harmonie van het Koninklijk Walram’s Genootschap in Valkenburg. Dit concert zal plaats vinden in de  Polfermolen in Valkenburg; tijdstip nog niet bekend.

Op zaterdag 26 november zullen we in het kader van de Caeciliaviering de H. Mis opluisteren in onze parochiekerk om 17:30 uur.

Daarnaast zullen we zoals gebruikelijk ook present zijn bij de herdenking van de overledenen op zondag 30 oktober (Allerzielen) en bij de St Maartensoptocht op zaterdag 12 november .