Toiletwagen te huur

 

Toiletwagen-1

 

TOILETWAGEN Fanfare

 

De fanfare beschikt over een goed uitgeruste toiletwagen, die ook verhuurd kan worden aan anderen, zoals particulieren, verenigingen en stichtingen.

 

Informatie over de toiletwagen

 

De toiletwagen heeft gescheiden ruimtes voor dames en heren. Aan de dameskant zijn 2 cabines en aan de herenkant 2 urinoirs en 1 cabine.

Aan beide kanten is een fonteintje om de handen te wassen

Er is stromend water en licht aanwezig. De huurder dient dan wel via een slang en verlengsnoer de wagen aan te sluiten op de voorzieningen ter plaatse.

In de wagen zijn ook voorzieningen aanwezig waardoor deze rechtstreeks op het riool kan worden aangesloten.

 

Afhalen en terugbrengen

 

De huurder dient zelf de toiletwagen op te halen en gepoetst terug te bezorgen.

 

Prijs

 

Met ingang van 2014 vraagt onze vereniging een vergoeding van € 75,  voor een dag of een dagdeel. Bij een meerdaagse activiteit kan een verhoging van het tarief plaatsvinden.

Deze prijs wordt verhoogd met een borgsom van € 100. per keer. Wanneer de toiletwagen gereinigd en vrij van schade wordt terugbezorgd, wordt de borg zo spoedig mogelijk terugbetaald. Schades ontstaan tijdens de huurperiode zijn voor rekening van de huurder.

 

Betaling

 

De huurprijs inclusief borg dient 3 dagen voorafgaande aan de huurperiode betaald te zijn bij voorkeur door middel van bankoverschrijving naar IBAN: NL53 RABO 0137 7765 43 tnv Fanfare St. Caecilia te Wijnandsrade.

 

 

Nadere informatie en Reserveren

 

Voor nadere informatie en reserveren kunt u contact opnemen met:

 

Ietje Quadflieg

Telefoon mobiel: 06-33 858 073

Email: quadfliegim@gmail.com